Ældreråd. Det er en ommer, Johnny Rasmussen


Ældreråd. Det er en ommer, Johnny Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Uffe Clausen, Hjortevej 8, Korup - suppleant til Ældrerådet
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Ældrerådet har på et konstitueringsmøde 14. december ved kampvalg valgt ny formand: Den forhenværende skoleleder Johnny Michel Rasmussen, der til avisen udtaler, at han som ny formand ikke vil beskæftige sig med "brokkassen", hvilket kun kan tolkes derhen, at dem, der har en anden mening end ham, ikke skal høres.

Det er en dårlig start for et nyt ældreråd, og det ville have været klogt af den nye formand, hvis han havde stukket fingeren i jorden, inden han udtalte sig på vegne af Ældrerådet og ikke ud fra personlige holdninger og kæpheste, men ud fra, hvad det nye ældreråd mener og har fælles holdninger til.

Der er nye kræfter i det nye ældreråd, som vil en anden vej end det gamle ældreråd, og ingen skal bilde mig ind, at 15 ældrerådsmedlemmer, hvoraf halvdelen er nye, på et tre timers konstitueringsmøde, hvor de knap har nået at sige goddag til hinanden, kan være blevet enige om formandens selvbestaltede nye linje.

Formanden har skrevet til mig, at han er imod ældrepolitik i Ældrerådet, hvorimod han går ind for lobbyisme.

Hvis man vil skabe ro og samarbejde i det nye ældreråd, handler det om at lytte til og medinddrage alle holdninger i et frugtbart samarbejde, som gerne skulle udmøntes i en ældrepolitik, som vi ældre kan forholde os til.

Det tager lidt tid at formidle er nyt samarbejde.

Derfor er det en ommer, Johnny Michael Rasmussen. Du skulle nødigt fremstå som diktator.

Ældreråd. Det er en ommer, Johnny Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce