Ældreråd. Ældrerådet skal gå i ny retning


Ældreråd. Ældrerådet skal gå i ny retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Uffe Clausen, Hjortevej 8, Korup
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Tillykke til det nyvalgte ældreråd og især Bjarne Hilmersson, der fik et meget flot valg og dermed har opnået vælgernes tillid som nr. 2. Merete Helgens indtog ikke uventet 1. pladsen efter 16 år i Ældrerådet heraf en del år som formand. Men hun har desværre ikke vist nye veje og bør derfor træde i baggrunden, men øse af sin erfaring.

Selv opnåede jeg at få 314 stemmer. Tak for tilliden. Jeg er 2. suppleant, hvilket jeg er godt tilfreds med, og så kan jeg fortsat frit kommentere ældrepolitikken og støtte de kræfter, der vil et mere åbent og synligt ældreråd forhåbentlig med den meget dynamiske Bjarne Hilmersson som formand.Jeg håber og tror på, at Bjarne Hilmersson er manden, der kan lede Ældrerådet i en ny retning, så Ældrerådet optræder synligt som en selvstændig forvaltningsenhed uafhængig af politikerne og uden fortsat at spise hold-kæft-bolsjer og optræde som flinkeskolen.

Ældrerådet må vise, at de har en ældrepolitik, som vi ældre kan forholde os til og debattere i offentligheden, for det er der i høj grad brug for efter mange års nedskæringspolitik, hvor man symbolsk har givet med den ene hånd og taget med den anden.

Jeg går ud fra, at Bjarne Hilmersson holder sig oppe i gear og viser vej sammen med de nye i rådet, så Ældrerådet opnår lydhørhed i forhold til den nye ældrerådmand og dermed får  tydelig indflydelse på ældrepolitikken, så der kommer et gevaldigt og tiltrængt løft ikke mindst ved budgetforhandlingerne i 2018.

Ældrerådet må vise vejen og tage initiativer med en klar ældrepolitik uafhængig af, hvad politikerne mener.

Ældreråd. Ældrerådet skal gå i ny retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce