Ældrepolitik. Så gør dog noget


Ældrepolitik. Så gør dog noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Da jeg læste Fyens Stiftstidende 13. maj om ældrepleje, køkken og nylavet mad på plejehjem af Roya Moore, gik mine tanker tilbage til mine tre år på Munkemose Plejecenter. Der så jeg, hvad det betød for beboerne at sidde i spisesalen og få duften af nylavet mad hver dag.

Odense Kommune med ca. 200.000 indbyggere har en håndfuld rådmænd, og for os gamle er det Brian Skov Nielsen fra Enhedslisten.

Regeringen har i foråret bevilget godt to milliarder kroner, så kommunerne kan lave plejecentrenes køkkener i stand. Aarhus og Aalborg Kommuner har hver søgt 20-30 millioner. Hvad gør rådmand Brian Skov Nielsen? Intet. Er det storkøkkenet, der er problemet, som alle partier har problemer med? Her har I fået en chance for at lukke det. Hvis ikke kunne de ansatte i kommunen spise storkøkkenets mad.

Hvordan med parkeringspladserne ved Virkedal og Sanderum Plejecenter, som du beslaglagte sidste sommer? I januar var du og Jane Jegind på Virkedal og udtalte, at der skulle gøres noget. Der er intet gjort endnu.

Vi kan gang på gang læse, at ældre skal være aktive. God idé, men så skal ældrerådmanden hjælpe og ikke gøre de gamles liv sværere. Ellers er det ganske unødvendigt med en ældrerådmand.

Ældrepolitik. Så gør dog noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce