Ældrepolitik. Nye Borgerlige, I er useriøse


Ældrepolitik. Nye Borgerlige, I er useriøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Anders S. Iversen, spidskandidat for Nye Borgerlige i Odense, bruger overskriften på sit indlæg i søndagsavisen "Ældre skal ikke umyndiggøres". Det gør spidskandidaten med valgløfter, som selv den mest naive ikke kan tro på. Jeg tillader mig selv at tro på, at ikke engang Nye Borgerliges egne vælgere - bortset fra dem, der bor omkring hovedkvarteret i det rige Nordsjælland - tør tro på spidskandidatens udtalelser.

Spidskandidaten vil udstyre alle vi ældre, rige som fattige, med vouchers. Så kan vi ellers holde fest på turistklassen. Er det ikke fint nok, så kan vi ældre bare spæde til af vores folkepension (ca. 7500 kr. efter skat), og leve på første klasse. Bliver vi trætte af at bo i egen bolig, kan vi bruge voucheren og flytte på plejehjem. Hr. Anders S. Iversen, en plejehjemsplads koster cirka 30.000 kr. om måneden. Vil Nye Borgerlige give alle ældre vouchers på 30.000 kr. om måneden? Jeg spørger bare.

Mener Nye Borgerlige, at plejehjem skal være et sted, man "bare" vælger, og ikke visiteres til? Plejehjem er et sted - det siger navnet - hvor man søger hen for at få pleje, eller fordi man er blevet dement. Plejehjem er ikke for velfungerende mennesker, der kan tage vare på sig selv.

Stort set alle ældre ønsker at blive boende i egen bolig. Hvilket for ca. 1000 herboende pensionister nu næsten er umuligt. Dem har kommunen taget pensionistservicen fra. Til forskel fra de rigere i Nordsjælland har disse, vores svage medborgere i kommunen, udsigt til ren armod. De var visiteret på grund af dårligt helbred og økonomi til havehjælp og snerydning. Haven kan vokse til, men hvordan skal snerydningen klares? Nye Borgelige, dette er aktuelle problemer, som også frisklavet mad på plejehjemmene er.

Spidskandidatens afsluttende perfide nedgørende bemærkning om, at personalet snyder og pjækker, læser jeg som direkte ubehagelig. Nye Borgerlige, I er useriøse.

Ældrepolitik. Nye Borgerlige, I er useriøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce