Politi dømmer DM i cocktail

Alle kan køre hjem fra danmarksmesterskaberne i Illum - alle cocktails er alkoholfrie.
Foto: Mie SchŠrfe

Politi dømmer DM i cocktail

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rift om pladser ved mesterskab i alkoholfrie drinks

Københavns Politi er med i dommerpanelet ved det officielle Danmarksmesterskab i alkoholfrie cocktails 2013.

Her sidder ordensmagten i panelet sammen med overdommer Kristen Holm fra K-bar for at vurdere indsatsen fra de 10 deltagere. Det sker søndag den 2. juni på toppen af Illum, og værten er Dansk Bartender Laug. Konkurrencen holdes i år i samarbejde spisebaren, der i fællesskab sørger for at lede de 10 deltagere ud i to nervepirrende discipliner: En forberedt punch, og en stresstest på kreativitet – alt sammen med udgangspunkt i den kommende danske sommer.

I februar blev det største cocktail DM afholdt i Danmarks historie afholdt, og tendensen er ikke til at tage fejl af. Der er i stigende grad rift om tilmeldingsblanketterne ved de konkurrencer hvor pladserne er begrænsede. DM i alkoholfrie cocktails er en af dem. Der er sat 10 pladser i udbud, her er deltager fra DM i klassisk cocktail og flair inviteret til at deltage og så har det været muligt at søge om et wildcard.

Alle indsendte opskrifter vurderes af Dansk Bartender Laug, og de mest lovende udvælges til deltagelse. Danmark har en stor interesse i at få de bedste opskrifter på banen, da vinderen kvalificerer sig til en international konkurrence, der holdes i forbindelse med cocktailverdensmesterskabet til august i Prag.

Der er fri adgang til danmarksmesterskaberne, når deltagerne svinger flaskerne.

Politi dømmer DM i cocktail

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce