Wonder spredte kærlighed

Stevie Wonder.
Foto: AP Photo/Michael Conroy

Wonder spredte kærlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske soul- og poplegende satte ny danmarksrekord i antallet af gange, hvor der blev sunget ”love” i rørende koncert med lidt for mange humpler.

Så kom han endelig til Danmark igen den kronisk smilende og evigt kropsvuggende entertainer, der i fem årtier har været hele verdens popvidunder. Lige så kær og elskværdig som i 1960’erne, hvor han begyndte karrieren i Hitsville, Detroit.

Han blev ført op på scenen af sin datter og startede koncerten med en lidt rodet mundharmonikapræstation og et par halvvage numre, inden det første hit sendte de 7.000 publikummeres bagdele op fra stolerækkerne.

Stevie Wonder spillede numre fra hele sin karriere, og selv om det er skønt at opleve ham i knap tre timer, ville det have været bedre for aftenen som helhed, hvis han havde undladt en række af de mest afdæmpede og ukendte numre, der med jævne mellemrum hev intensiteten ud af en koncert, der ellers havde en del magiske øjeblikke.

Desværre endte forestillingen med at blive rent cirkus med en dansk publikummer på scener, der benovet vaklede rundt, mens man stadig havde lyst til mere af ”Superstition” og ikke ugens tilfældige indslag på scenekanten.

Men som helhed skulle man være et skarn, hvis man var skuffet, og tænker man på, at Stevie Wonder fik stort set samtlige publikummere til at råbe ”Vote for Obama”, var der tale om en mand med et smil, en stemme og hjerte, der ikke findes mange af på denne planet.  

Læs hele anmeldelsen i Fyens Stiftstidende fredag

Wonder spredte kærlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce