The grand young man: For os er det stadigvæk stort

- Desværre synes jeg, at det i de senere år er blevet lidt legalt at se ned på dansktop-musik, siger Johnny Hansen fra Kandis.
Foto: Ole Kjær/Polfoto

The grand young man: For os er det stadigvæk stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Hansen, født 25. juli 1965 i Hurup, Thy. Forsanger og guitarist i Kandis. Oprindeligt udlært elektriker og installatør.

I 1968 var Dansktoppen stor. Hvordan ser det ud nu?

- Jamen, for os er det stadigvæk stort. Vi var nogle af de første, der fik etableret os, da Dansktoppen kom tilbage til radioen i starten af 90'erne. Det var lige nøjagtigt det rette tidspunkt, og det betyder, at vi i dag spiller for 250.000 danskere i løbet af et år.

Hvor mange, tror du, lytter til Dansktoppen i dag?

- Det aner jeg ikke. Men man hører ikke så mange, der snakker om Dansktoppen længere. Det er jo klart, når Danmarks Radio ikke brænder for den.

Kan man høre Kandis på FM-kanaler som P3 eller P4?

- Nej. Nogle af vores numre kunne jo efter min mening godt blive spillet ind i mellem alt det andet. Men i Danmark er det, som om ting bliver sat i bås, og desværre synes jeg, at det i de senere år er blevet lidt legalt at se ned på dansktop-musik. Jeg mærker det, når jeg er ude, og når genren omtales i medierne. Men der ER også meget lort for at sige det rent ud. Det er blevet nemmere at sidde hjemme i garagen med computeren og brygge noget sammen og så få det spillet. Desværre bliver det hele skåret over én kam. Man skelner ikke - heller ikke hos DR.

Er dansktop-musik på vej til at forsvinde helt?

- Ja, det er det nok. I dag er det blevet sværere at skabe hits, og der kommer heller ikke rigtigt nogle nye kunstnere. Derfor tror jeg, genren vil dø ud sammen med en generation.

The grand young man: For os er det stadigvæk stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce