Stjerner vil have økomad

Stevie Wonder er i gang med hans første europæiske turné i ti år.
Foto: SIMON DAWSON/AP

Stjerner vil have økomad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den økologiske ønskeliste bliver længere og længere, når internationale sangstjerner skal på scenen i Aalborg. Et positivt signal, mener Økologisk Landsforening

Når Stevie Wonder i morgen træder ud foran publikum i Gigantium i Aalborg, er det med sund mave og miljøbevidsthed. Siden Shakira i marts 2007 fyldte publikums ører med sin sang, har Aalborg Kongres og Kultur Center oplevet lange lister med specifikke ønsker fra stjernerne, der gæster det nordjyske.

- Det er en trend, vi er blevet opmærksomme på. Der bliver stillet flere krav til økologiske produkter i deres specifikationer til os. Og nogle ønsker også affaldssortering, siger Susanne Kabel, pressechef for Aalborg Kongres og Kultur Center.

Meldingen om, at kunstnere som Beyonce og Willie Nelson tænker på, hvad de putter i munden, glæder Økologisk Landsforening.

- Det er rigtig positivt for økologien, for det sender selvfølgelig et signal til fans og omverdenen om, at økologi er noget, man skal gå efter, siger Paul Holmbeck, direktør for Økologisk Landsforening.

Stjerner vil have økomad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce