Stædige Duran Duran

John Taylor forlod en overgang Duran Duran. I dag takker han pianist Nick Rhodes for, at der var et band at vende tilbage til.
Foto: duranduran.com

Stædige Duran Duran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Duran Durans John Taylor takker en stædig pianist for, at bandet stadigt eksisterer

I firserne huserede de med sange som "Rio", "Wild Boys" og "Girls on Film".

30 år efter er Duran Duran igen på verdensturne og ude med et nyt album. Man kan spørge sig selv, hvordan det kan lade sig gøre, men man kan også vælge at spørge gruppens bassist - for måske at få et mere fyldestgørende svar.

- Jeg læste et citat om overlevelse, der lød: "Overlevelse er stædighedens triumf". Og Nick (Rhodes - pianist i Duran Duran, red) er en masse gode ting, og han er i hvert fald meget stædig. Han nægter at give op, siger John Taylor.

John Taylor gav selv slip på Duran Duran i 1997 for at vende tilbage igen i 2001.

- Hvis bandet var gået fra hinanden, ville jeg have været fuldstændigt ligeglad. Men Nick - og egentlig også Simon (LeBon - sanger i Duran Duran,red.) - gav aldrig op, de blev ved med at tro på bandet, og det er jeg virkelig taknemmelig for i dag, fortæller han.

Forklaringen på, at Duran Duran stadigt formår at sælge cd'er, ligger måske også i, at bandet til en vis grad har forsøgt at adaptere lyden fra den tid, de befinder sig i.

På gruppens seneste udspil, Red Carpet Massacre, havde de succes-produceren Timbaland med i studiet, og Justin Timberlake skrev med på sangene.

Især arbejdet med Timbaland krævede lidt tilvænning.

- Det var lidt "tricky".

- Jeg måtte forklare ham, at vi er et band, jeg er bassist, ham der er trommeslager, han spiller trommer, og det er en del af lyden, siger John Taylor og bryder ud i et kæmpe grin.

- De her hip-hop-drenge, der har deres band med i tasken, de bygger musikken op gennem samples, og de er ikke vant til at arbejde med et band.

- På fjerdedagen sagde vi: Vi laver vores sange, ved at spille, indtil der kommer noget ud af det.

- Og til sidst fik vi Timbaland til at "jamme" med os. Derfra var det fantastisk, husker John Taylor.

Duran Duran spiller i aften på dyrskuepladsen i Odense.

Stædige Duran Duran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce