Sange uropføres i slotspark


Sange uropføres i slotspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik: En stribe af de 40 sange fra workshoppen på Engelsholm Højskole uropføres i slotsparken omkring højskolen den 7. august.

Her kommer DR Pigekoret med dirigent Michael Bojesen i spidsen foruden tre-fire solister fra gruppen af sangskrivere og forfattere. Der er plads til omkring 1000 gæster i slotshaven.

Klassikere

Ved koncerten kommer de nye sange i selskab med klassikere fra Højskolesangbogen og andet fra pigekorets repertoire, for ifølge udviklingsmedarbejder Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole vil det være for meget med udelukkende nye sange.

- Vi blander nye og gamle sange, og dermed kan vi prøve dem af op imod de etablerede og få en fornemmelse af, om de kan bære, siger Jakob Bonderup.

Funktion på stedet

Blandt deltagerne i workshoppen på Engelsholm Højskole i august i fjor var blandt andre Thomas Buttenschøn, Kenneth Thordal og Randi Laubek, og Jakob Bonderup har nu fået et godt overblik over stakken af sange.

- Nogle af sangene er for eksperimenterende til at de fungerer i bogform. De fungerer på stedet, men det er svært at få dem med over - men jeg håber at få 30 san-ge med, siger Jakob Bonderup.

Han har tidligere været med på et projekt, hvor fire af seks nyskrevne sange endte med at blive optaget i Højskolebogen under en revision af de klassiske san-ge.

Sange uropføres i slotspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce