Rocken skal have en pakke


Rocken skal have en pakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokraterne vil have en udviklings­pakke til den rytmiske musik, som ifølge partiet slet ikke får opmærksomhed nok

Rock: Hvis det står til Socialdemokraterne, skal den rytmiske musik i Danmark havde bedre vilkår.

Partiets forslag til, hvordan det kan ske, præsenteres den 13. maj, når Socialdemokraterne er vært for konferencen Rock Danmark.

Repræsentanter for musikbranchen og de politiske partier skal diskutere emnet ud fra et oplæg, som Marstal-gruppen, en særlig musik-tænketank, vil præsentere.

I begyndelsen af året indledte tænketanken sit arbejde med musikeren og forfatteren Henrik Marstal som formand. Desuden omfatter gruppen bl.a. Christian Riis, der er guitarist i Nephew, Rasmus Stolberg, medlem af bandet Efterklang samt sangeren og komponisten Franka Abrahamsen.

Socialdemokraternes kulturordfører, Mogens Jensen, mener, at rockmusikken ikke får de vækstbetingelser og den politiske bevågenhed, som den er berettiget til i betragtning af, hvor stor udbredelse denne musikform har i befolkningen.

- Nødvendigt med pakke

- Der er behov for en udviklingspakke til den rytmiske musik, og vi vil søge samarbejde med de øvrige partier om udformningen af en sådan pakke til efteråret, siger Mogens Jensen. (ritzau)

Rocken skal have en pakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce