Masser af pynt, men kun få ørehængere


Masser af pynt, men kun få ørehængere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POP

"Electric Cabaret"

Den store svaghed ved Infernals nye album, "Electric Cabaret", er, at det mangler ørehængere. Kun sangene "Downtown Boys" og "Electric Light" hænger lige så solidt i øregangene som "Self Control" og andre tidligere hits. De to sange kan til gengæld få de fleste- Infernalfans eller ej- ud på dansegulvet.

På "Electric Cabaret" eksperimenterer Infernal med lyde og stilarter, der aldrig tidligere har været at finde i deres sange.

Fra første sang, "Down-town Boys", er der dømt dunkende discorytmer, akustisk guitar, orgel og kor á la 90'ernes Army of Lovers. Og resten af albummet er spækket med referencer fra forgangne årtier.

Blandt andet violinagtige keyboardlyde, der leder tankerne hen på discohits som "It's Raining Men" og en elektrisk intro, der minder mistænkeligt meget om 80'er-hittet "Video, video".

80'er-beats fylder dog overraskende meget på albummet, der ifølge Infernal selv skulle være et discoalbum.

Sangene på "Electric Cabaret" er langt fra så enkle som på "Paris To Berlin". Nogle er dog pyntet lovligt meget med forskellige stilarter. Og det gør, at sangene ikke altid hænger sammen. For eksempel ødelægger et mellemspil der minder om temaet fra en 90'er-tegnefilm fuldstændig sangen "Burning Up".

Det virker som om, Infernal har brugt mange kræfter på at forny sig- både musikalsk, og også rent sangmæssigt. Og det er dejligt.

Til gengæld var kræfterne brugt, da det kom til ørehængerne. De fylder alt for lidt mellem pyntede, men ligegyldige sange og kedelige ballader.

Masser af pynt, men kun få ørehængere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce