Mafia i forfald

DDM

Mafia i forfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Danske Mafia får ikke slettet sporene på deres fjerde udspil

Konceptet har ikke ændret sig markant på Den Danske Mafias fjerde album "Gibbernakker".

Man tager en håndfuld bundsolide tekster fra en af Danmarks lyrikvirituoser, John Mogensen, og fortolker dem med en solid omgang guitarrock.

Det er det selvsamme koncept, der gør mig i godt humør, hver gang jeg sætter mafiaens første plade, "Ti kolde fra kassen", på. Desværre var forventningens glæde den største ved "Gibbernakker", for der mangler noget, der en gang har været.

Jeg mangler et overraskelsesangreb sat ind med en benhård nerve, der slog mig ned som på "Ti kolde fra kassen".

Mafiaen har igen stjålet materialet fra John Mogensen - det havde jeg forventet, men jeg havde også forventet, at de havde slettet de fleste spor efter sig. Der bliver blandt andet spillet "Åh hvilken herlig nat", "Ensomhedens gade nr. 9", "Mig og Margrethe" og "Ursula", men det ligger alt for tæt på originalen. Så længe en distortet guitar er det eneste, der fornyer, så er vi lidt for tæt på ligegyldigt plagiat.

Hvis man absolut vil holde liv i et sådant koncept, så er det med at få udskiftet ingredienserne og få rørt godt rundt, inden det hele brænder på. Det er jeg lidt bange for, ikke er sket her.

De garvede mafioser spiller som altid super svedigt, og ramler man ind i en koncert med Den Danske Mafia, så er jeg sikker på, de byder op til en fantastisk fest. Jeg er ikke i tvivl om, at "Gibbernakker" smager godt live, men jeg holder mig til de "Ti kolde fra kassen".

Smag selv når Den Danske Mafia i aften giver koncert på Posten i Odense klokken 21.

Mafia i forfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce