Jazz for dansesko med swing i

DJ Katrine Ring er måske knapt så kendt for jazz som for andre genrer, men på DR var hun faktisk ekspert inden for stort set al rytmisk musik. pr-foto

Jazz for dansesko med swing i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Katrine Ring vender plader på Dexter

Skulle nogen være i tvivl, så kan der nemt danses til jazz og dét, der ligner.

Specielt for det publikum, der normalt har svært ved at holde dansefødderne i ro under de jazzkoncerter, hvor det ikke er smart at indtage dansegulvet, er der hjælp at hente i Vindegade.

Lørdag byder den karismatiske dj Katrine Ring op til jazzdans og lancerer dermed "Dexter Jazz Dance".

I første omgang har huset Dexter programsat tre jazzdans-lørdage. Foruden denne lørdag er det 8. november og 6. december. Alle aftener med Katrine Ring, der i flere år havde egne programmer på DR, hvor hun var ekspert i stort set alle rytmiske genrer.

Nu er hun medlem af dj-kollektivet Vibezone og har bl.a. resideret på Copenhagen Jazzhouse, Montmartre og adskillige hotel-lounges.

Katrine Ring har på kort tid sat nye standarder for lounge- og dansegulvmusik og hun byder op til en bred vifte af jazz, brazil, lidt funky breakbeat, jazzfunk og nujazz.

- Vi er meget spændte på det nye jazzdiskotek til gå-i-byen-folket, siger lederen af Dexter, Niels Jørgen Simonsen.

- Det handler ikke alene om at skabe musik - dansen kan også være med til at skabe en afslappet atmosfære. Vi har ladet os inspirere at de hippeste storbyklubber og vi er under alle omstændigheder ene om at lancere det her i Odense og tilmed på Dexter, der har gennemgået en skønhedsbehandling.

Malerier af jazzkoryfæer

Restaurantrummet er malet sort, og kunstneren Anders S. Bundgaards malerier pryder væggene. Billederne er skabt specielt til at indgå i stedets velkendte interiør, og de forestiller jazzlegender som Miles Davis, John Coltraine, Billie Holiday, Louis Armstrong og selvfølgelig Dexter Gordon.

De tre danseaftener er der åbent fra kl. 22 til 02 om natten.

Jazz for dansesko med swing i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce