Ingen over Duran Duran

Duran Durans Simon Le Bon og John Taylor fotograferet på Filippinerne i april. Lørdag kommer de til Odense.
Foto: Polfoto

Ingen over Duran Duran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Duran-fan Morten Poulsen er naturligvis på plads til koncerten i Odense - med mindre han bliver far

Der er ingen over og ingen ved siden af Duran Duran. Det er 35-årige Morten Poulsens påstand.

Hans passion for det engelske band begyndte i midten af firserne.

- Det var primært de to singler "Wild boys" og "View to a kill", der gjorde mig hooked, husker han.

- Jeg syntes, det var nogle supergode sange, og så havde jeg også en ældre fætter, som jeg så meget op til, og han var vild med Duran Duran. Det har da selvfølgelig også gjort lidt, indrømmer han.

Morten Poulsen gik om bord i Duran Durans bagkatalog og fandt hurtigt ud af, at bandet var mere end de hits, han kendte fra radioen.

- Der var noget vældigt spændende materiale, og da jeg fik undersøgt det lidt nærmere, så var der også nogle meget interessante B-sider, fortæller han.

I starten måtte Duran Duran dog lide lidt under, at Morten Poulsen på det tidspunkt var en knægt midt i sine teenageår.

- Der var selvfølgelig andre ting, der også var interessante dengang, siger han og remser fodbold, venner og piger op.

- Men stille og roligt er det blevet mere og mere interessant, og efterhånden som jeg også er begyndt at have råd til det, er jeg også begyndt at samle på nogle lidt mere eksotiske ting som promotion- cd'er og så videre, siger han.

I dag har Morten Poulsen over 400 forskellige Duran Duran-emner. Bandt andet promotion-cd'er fra Italien, Spanien og Sydamerika.

- Det har selvfølgelig grebet om sig, i takt med at internettet er blevet mere og mere populært. Så finder man nogle "net-venner", der har de samme interesser, og så bytter man nogle af de lidt mere uofficielle cd'er, fortæller Morten Poulsen, der også bestyrer hjemmesiden www.duranfan.dk, der, som de fleste nok har gættet, er dedikeret til favoritbandet.
Morten Poulsen er vild med Duran Duran. Der er kun én ting, der kan få ham væk fra Odense på lørdag ...
Morten Poulsen er vild med Duran Duran. Der er kun én ting, der kan få ham væk fra Odense på lørdag ...
Foto: privat

Første koncert i 2003

Selv om Duran Duran fangede Morten Poulsen midt i firserne, så skulle der gå næsten 20 år, før han fik set heltene live.

Men da han endelig fik chancen, tog han den på det nok bedst tænkelige sted. I Duran Durans hjemby, Birmingham, til en af deres reunion-koncerter i 2003.

- Det var en fantastisk oplevelse. Vi havde købt de bedste billetter, vi kunne få fat i, så vi havde god plads foran scenen, husker Morten Poulsen, der dengang meldte sig ind i den officielle fanklub alene for at få de bedste billetter til netop den koncert.

Siden dengang er blevet til seks-syv koncerter i Danmark, England og Tyskland. Den første i Birmingham står dog som den bedste.

Morten Poulsen står naturligvis også klar i Odense, når Duran Duran giver koncert på lørdag. Der er kun én ting, der kan få ham til at blive væk.

- Min kone er gravid, og hun er sat til at nedkomme inden for en uge i forhold til koncerten i Odense. Så hvis jeg står til koncerten, og der bliver ringet efter mig, så smutter jeg hjem til Århus. Min kone og mit barn frem for Duran Duran, siger Morten Poulsen - trods alt.

Dyrskuepladsen, Odense, lørdag. Portene åbnes kl. 12.

Kl. ca. 13: Zididada

Kl. ca. 15: Hej Matematik

Kl. ca. 17: Saybia

Kl. ca. 19: Duran Duran

Ingen over Duran Duran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce