Infernals heltedisco

Infernals nye album er et mix af drama-gaydisco og heltedisco, fortæller de to musikere. Pr-foto

Infernals heltedisco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forud for det aktuelle album lavede Lina og Paw en planche med alt, de ønskede, pladen skulle indeholde

Dybt klaver. Dramadance. Energi. Bonnie Tyler. Army of Lovers. Gaydisco. Blæsere a la Huey Lewis and the News. Og så en helvedes masse rockguitar.

Disse var ordene på den planche, som Lina Rafn og Paw Lagermann fra Infernal havde lavet for at minde sig selv om, hvordan deres fjerde album skulle formes.

Når de i dag remser listen op, kan de to tilsyneladende sige "tjek" ved samtlige otte punkter.

- Det er blevet lige præcis den kombination af dramagaydisco og heltedisco, som vi havde håbet på. Guitaren er måske ikke helt så fremtrædende, men til gengæld får den fuld gas på det sidste nummer "Behind the Music", fortæller Paw Lagermann, mens han og Lina lader op til deres første koncert på Langelandsfestivalens største scene.

Spektakulært show

Tidligere har de spillet i Møllers Telt, hvor de flere gange har skabt ren eufori.

- Vores show er ved at være ret spektakulært. Og vi kunne godt tænke os at prøve det af i USA eller Canada, hvor vi har fået en fod inden for i bøssemiljøet, fortæller Lina Rafn.

Selv om de to musikere på ingen måde jagter nogen amerikansk drøm eller satser på noget stort salg dér, kunne de godt tænke sig at spille et job på en klub og vise, hvor heftigt deres show er med et rigtigt liveband og ikke bare en båndet indspilning og de to musikere alene på scenen udstyret med mikrofoner.

- Vi har aldrig gidet at stå vi to alene på scenen to gange hver aften rundt omkring på diskoteker. Vi kunne ellers sikkert virkelig have tjent kassen på den måde, men så er man til gengæld også helt sikker på, at man ender med snotten nede i en bane coke, konstaterer Infernals Lina Rafn.

Læs resten af interviewet med Infernal i NU torsdag 14. august

Infernals heltedisco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce