Hittene holder en sommer mere


Hittene holder en sommer mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De seks silkeborgensere i Alphabeat er i disse dage i færd med at skrive et tiltrængt kapitel i den hidtil så sørgelige historie om dansk eksport af rytmisk musik. Bortset fra Aqua er successen uden for Asien sparsom, men det skal denne udgivelse lave om på.

"This Is Alphabeat" er den britiske udgave af bandets debutalbum fra sidste forår, hvor tre numre er udskiftet, rækkefølgen er ændret og artworket er gjort knapt så kitschet. Af de nye numre skiller "Touch Me Touching You" sig markant ud med sin hyperfunky basgang. "Public Image" fremstår en smule tam, mens "Go-Go" allerede ligner et nyt radiohit herhjemme.

Styrken på "This Is Alphabeat" ligger dog stadig i landeplagerne "Fascinations", "10.000 Nights Of Thunder", "Fantastic Six" og "Boyfriend", der her figurerer i den "britiske" version. På trods af at disse numre på skift har været skamspillet på de danske radiostationer i nu 15 måneder, så er de stadig svært tiltalende med deres fængende omkvæd og småfjollede tekster. Undertegnede tager gerne en sommer mere med Alphabeat, og mon ikke englænderne også gør?

Der er i hvert fald ingen kvalitetsmæssige anker mod at lade de fantastiske seks repræsentere dansk popmusik i udlandet. (Copenhagen Records)

Hittene holder en sommer mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce