Broløbarrangører byder på genhør med Søren Huss og Co.
Lørdag kombineres i Nyborg en rask gang løb med en lige så rask gang rock.

Arrangørerne af Broløb 2008 har lagt an til en større efterfest, når de 10.000 løbere er kommet godt over Storebæltsbroen og i mål på cirkuspladsen ved Nyborg Station.

Allerede mens de sidste løbere ventes at lunte over målstregen, begynder forvandlingen af målområdet fra primært at være for løberne til at blive en festplads for alle.

Musikken fra store scene begynder ved 19-tiden, men det er klokken 21, at Søren Huss og Saybia som aftenens hovednavn går på scenen for at gitve en koncert, som kan overværes ganske gratis.

Nyborg Kommune betaler for musikken ved broløbsfesten. Ogt man behøver altså ikke først at have knoklet over Storebæltsbroen for at være med ved koncertaftenen, fastslår arrangørerne fra Nyborg Idrætssamvirke og Korsør Motion og Atletik.

Faktisk håber arrangørerne på, at rigtig mange fynboer vil benytte lejligheden til at høre eller genhøre Saybia på gruppens hjemmebane.

De to andre grupper på scenen ved broløbfesten er Ave, der spiller inden Saybia, mens gruppen Girls Underwear får lov at spille fra klokken 23, indtil det er godnat og tak for i aften.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Millionoverskud på broløbet

Millionoverskud på broløbet

1400 tilmeldte blev væk fra løbet på broen

1400 tilmeldte blev væk fra løbet på broen

Topkarakter til broløb

Topkarakter til broløb