Født i skovmandsskjorte


Født i skovmandsskjorte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim "Kix" Jeppesen er en rendyrket bønderøv. Både af udseende og musikalitet. Siden 1996 har han praktiseret den mere rockede, løsslupne side af landdistrikternes lydspor med Powersolos blanding af rockabilly og surfpunk, men nu dvæler han ved den mere eftertænksomme side af de landlige musiktraditioner.

Kim And The Cinders, der desuden beskæftiger Ulrik Lindez og som i tilfældet Powersolo også brormand Bo Jeppesen, blander country med klassisk singer-songwriting og en mere sejtrækkende bluesrock.

Jeppesens vokal folder sig på de mest afdæmpede numre som "Today Is A Good Day", "Giving Up The Ghost" og "And I Hoped" ud med en dybde og en klang, som leder tankerne hen på branchens mest besjælede vokalister, og den radmagre århusianer tager i den grad sin lytter på sengen.

Knapt så overraskende og samtidig ret frustrerende er det, at Jeppesen ikke vælger at dyrke den nye, episke og stemningsfyldte stil over alle 12 numre, men partout skal knalde ud på "Money On The Table", "My Lover" og "Kill Kill Kill".

Disse numre forvirrer og trækker albummet ud af sin grundstemning, men gudskelov er de blot et utilpasset mindretal på en stemningsfyldt udgivelse fra en konstellation, der meget gerne må fortsætte arbejdet i marken.

(Crunchy Frog)

Født i skovmandsskjorte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce