Farvel til Toto

Steve Lukather siger farvel til Toto.
Foto: Arkivfoto

Farvel til Toto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guitarist Steve Lukather siger farvel til Toto efter 31 år.

Musikken lever stadig, men det er slut med Toto. Det skriver guitaristen Steve Lukather på sin hjemmeside.

De seneste måneder har den 50-årige guitarist antydet, at han snart ville være fortid i bandet, og nu slår han det helt fast.

- Fakta er, ja, jeg har forladt Toto. Der er ikke mere Toto. Det fortalte jeg drengene inden den sidste halvdel af vores tour, skriver Steve Lukather på sin hjemmeside, www.stevelukather.net.

Han giver flere årsager til bruddet. Blandt andet uenigheder om, hvordan forretningen skulle foregå, og at han selv er det eneste originale medlem af bandet.

- Hvis der ikke er en Paich eller i det mindste én Pocaro i bandet længere, hvordan kan vi så kalde bandet Toto? spørger han retorisk.

Pianisten David Paich er medstifter af bandet, men var ikke med på den sidste tour, og Jeff og Mike Pocaro har fungeret som henholdsvis trommeslager og bassist i Toto. Jeff Pocaro døde i 1992, og Mike Pocaro måtte aflyse sit virke på den seneste tour på grund af en skulderskade.

Toto stod bag flere store hits som "Africa", "Hold the line" og "Rosanna", og bandet har netop afsluttet deres to årige "Falling in between"-verdenstour.

Steve Lukather selv spiller videre med sit solomateriale, og kan opleves fire gange på dansk grund i Juli: i Sønderborg, Århus, Kolding og København.

Farvel til Toto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce