Det mener de andre


Det mener de andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bob skabte blandet begejstring

Det danske anmelderkorps var overvejende tilfredse med Bob Dylans præstation i Arena Fyn.

Jyllands Postens Jacob Levinsen giver koncerten fem stjerner ud af seks og skriver blandt andet: Meget mere end en stakåndet kvækken er der nemlig efterhånden ikke tilbage af den i forvejen sprukne røst, og til tider lyder Dylan nærmest mere som Tom Waits end som sig selv. Men den i lørdags 67-årige Dylan bruger det, der er, med lige dele vid og - efter forholdene - overskud.

Det samme gør Politikens Erik Jensen, der skriver: Selv om Bob Dylans vokal efterhånden er så slidt af de mange koncerter, at han nu virkelig lyder som en flodhest med halskatar i fremskyndet stadie, var stemmen nærværende og engageret i Odense.

Ekstra Bladets Thomas Treo er en smule mildere stemt, og giver Dylan med band fire stjerner, og afslutter anmeldelsen med: Som altid en oplevelse - bare ikke en stor oplevelse.

Gaffa er også klar med fire stjerner, og Simon Høgh Meldgaard skriver: Dylans fortolkninger af egne sange er efter sigende aldrig ens. Om det er kunstnerisk frihed, eller fordi manden aldrig har lært at synge sangene ordentligt, må være op til den enkelte at fortolke.

Det mener de andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce