Danmarks vådeste festival


Danmarks vådeste festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborg Festivalen ryster vandet af sig og spiller videre efter en våd nat med vand i telte og småfloder på festivalpladsen.

Skanderborg: Regnen stod ned i stænger torsdag aften og nat på årets nok vådeste festival under bøgetræerne i Skanderborg. Festivalpladsen stod under vand og telte blev sjaskvåde, mens Volbeat spillede på Bøgescenen.

Men i dag ser det hele mere overskueligt ud. Ifølge Claus Visbye, der er konstitueret formand for festivalen, spiller musikken som planlagt, og der står ikke længere vand på selve festivalpladsen.

- Lars Lilholt på den overdækkede scene Rytmehans var rigtigt godt besøgt i aftes, da det væltede ned, mens det tyndede ud foran den store scene. Men her til formiddag ser her ikke så slemt ud, siger Claus Visbye.

En del telte er stadig gennemblødte, og flere biler skulle trækkes fri fra mudderet på p-pladsen, men ingen personer er ifølge talsmand Poul Martin Bonde kommet til skade.

- Vand er ikke farligt i en skov. Træerne er hurtige til at opsuge vandet, og vi har lagt effektivt dræn på pladsen, siger han.

Festivaldeltagerne må være forberedt på flere byger de kommende dage, men der er ikke udsigt til et massivt regnvejr som det, der var lige ved at drukne festivalen torsdag aften.

/ritzau/

Danmarks vådeste festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce