Britney Spears i Parken den 11. juli

Se billedgalleri
Popprinsessen Britney Spears, der kan prale med at have solgt ikke mindre end 62 millioner albums verden over kommer til Danmark. Hun gæster nemlig Parken i København den 11. juli med sine 50 dansere og akrobater, der er en del af turneen "The Circus starring Britney Spears 2009".

Britney Spears i Parken den 11. juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop-ikonet Britney Spears lægger vejen omkring København som led i sin kommende verdensturné, der kommer i kølvandet på hendes seneste album, "Circus".

Britney Spears giver koncert i Parken den 11. juli.

Koncerten er et led i en verdensturné, hvis europæiske afdeling det amerikanske popikon indleder den 3. juni i London. Det er første gang siden 2004, at Britney Spears turnerer i Europa.

I den seneste halve snes år har hun solgt mere end 60 millioner album. Hendes seneste, "Circus", lægger også navn til turnéen, som har fået det pompøse navn "The Circus Starring Britney Spears 2009 Tour".

Ud over stjernen herself omfatter showet næsten 50 dansere, magikere, klovne og akrobater. I alt består Britney Spears' rejseselskab af over 200 personer, der fragter 60 ton udstyr rundt i 34 lastbiler.

Fra København fortsætter selskabet til Stockholm, hvor Britney Spears giver koncert i Globen to dage senere.

Det officielle forsalg til koncerten i Parken starter den 6. maj. Allerede inden da kan de hungrende fans registrere sig på hjemmesiden www.britneyiparken.dk, hvor de kan få mulighed for at købe billetter, inden det officielle forsalg starter.

Det oplyser arrangørerne, ICO Concerts.

Britney Spears i Parken den 11. juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce