Toppen af poppen: Huss nød at deltage i musikprogram

TV 2-programmet "Toppen af poppen" med Michael Falch som en af deltagerne var mere, end Søren Huss kunne sige nej til. Foto: Michael Nørgaard

Toppen af poppen: Huss nød at deltage i musikprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere års tilløb sagde Søren Huss ja til at deltage i musik-progammet med kendte kolleger. Det hang især sammen med, at Michael Falch var med i truppen.

Musikprogram: I årevis har tv-programmet "Toppen af poppen" på TV 2 rykket i Søren Huss for at få ham til at deltage. I år takkede han langt om længe ja. Det var der flere årsager til.

- Den første var, at Michael Falch også sagde ja. Han ville omvendt kun være med, hvis jeg sagde ja. Derudover ville jeg gerne vise på tv, at jeg ikke længere er Søren Huss, der render rundt med sorte rande under øjnene og er ked af sit liv. Jeg er en munter mand, som igen er glad for livet, siger Søren Huss.

Muligheden for at vise, hvor han befinder sig musikalsk, har naturligvis også spillet ind.

- Det var oplagt at gøre opmærksom på, at jeg stadig ernærer mig som fuldsblodsmusiker for nogle af dem, der stadig spørger mig, hvad jeg dog laver, når Saybia er dødt. Og om jeg ikke savner at lave musik ... Det ironiske er, at jeg aldrig har følt mig så komfortabel i mit arbejdsliv som netop nu. Det er også en af grundene til at medvirke nu, siger Søren Huss.

Det var en stor oplevelse for ham at fortolke sange af Michael Falch, Karl William og Caroline Henderson. Og lade sig inspirere af især de ældre sangeres erfaring.

- Jeg kunne eksempelvis ikke ramme Auras sang. Jeg spurgte Caroline til råds, og hun kunne ret let forklare mig, hvordan jeg skulle gøre. Det understregede, at man bliver bedre og bedre til sit fag med årene, siger Søren Huss.

Deltagelsen i programmet satte også andre tanker i gang for den 42-årige sanger. For måske har han efterhånden mere til fælles med Krebs, Olsen og Falch end de mange yngre sangere, som pibler frem.

- At være i begyndelsen af 40'erne er et svært sted at være som musiker, fordi man slipper ungdomskulturen, men heller ikke har den tyngde, som nogle af pop- og rockkoryfæerne har. Hvad gør man for at blive ved? Der har jeg kigget med beundring på Michael Falch, som 40 år inde i karrieren er kompromisløs og brænder så meget for at optræde og skrive sange, at man kun kan blive inspireret af det. I det hele taget har jeg efterhånden mere til fælles med Falch og Krebs, så det er naturligt at rette blikket den vej, siger Søren Huss.

Toppen af poppen: Huss nød at deltage i musikprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce