Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Tilbage til vinskolen: Lektion to om syre

Kenneth Klingenberg og Morten Vilsbæk er værter i vinskolen, og i denne uge tager sidstnævnte fat på begrebet syre. Næste søndag sætter Kenneth Klingenberg fokus på sødme. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Tilbage til vinskolen: Lektion to om syre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag og næste søndag kan du komme på skolebænken med avisen Danmark og få genopfrisket - og måske fornyet - din viden om vin.

Vinskolen satte i første afsnit fokus på tanniner, og i denne uge handler det om syre i vin i forhold til forskellige druer, og i næste uge gælder det sødme.

Læs om de seks forskellige flasker i denne artikel, men husk at gå på opdagelse og smage efter, når du selv drikker vin.

Hver flaske er forskellig, ligesom vi alle har forskellig smag, og med vinskolen kan du måske komme nærmere dine egne favoritter blandt de mange druer og producenter.


God fornøjelse!

Tilbage til vinskolen: Lektion to om syre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.