Kønskirtler fra søpølse, havsnegle og torskehoved med barbecue. En frokost på Noma version 2.0 er et bad for sjæl og legeme i fuldendt betjening og en snes retter, du aldrig har smagt.

En følelse af tomhed slår skår i beruselsen efter torskehovedet. Vi har spist og suget hvidt fiskekød med sødlig barbecue fra benene i så lykkelig opmærksomhed, at vi...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
40.000 i kø: Sådan får du bord på Noma

40.000 i kø: Sådan får du bord på Noma