Punkpoeten Patti Smith optræder på Sostrup Slot ved Grenaa fredag 18. august. Det er hendes eneste danske koncert i 2017 og formodentlig den sidste i flere år, da hun efter turnéen vil koncentrere sig om at skrive bøger. Hun har også meget på hjerte den 70-årige tusindkunstner, der hader præsident Trump lige så meget, som hun elsker at rejse rundt og udforske verden.

For præcis en måned siden skrev jeg en mail til det, jeg troede, var Patti Smiths manager. For at spørge om vi kunne arrangere et interview inden Pattis eneste danske...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.