Opskrift: Sådan laver du torskekinder i en pose af papir

Foto: Vibeke Volder

Opskrift: Sådan laver du torskekinder i en pose af papir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

150 gram torskekinder per person, skalotteløg, gulerod, blegselleri, friske spinatblade og hvad du ellers har af grøntsager. Olie, smør, salt, peber, citron og timian. Hvidvin. Bagepapir.

Sådan gør du:

Skær grøntsagerne fint i små tern, svits skalotte, gulerod og resten af grøntsagerne, så du tager det bitre fra løget og resten bliver lidt blødt. Skær senen af hvert stykke torsk og fordel dem på et stykke bagepapir til hver person. Læg grøntsagerne oven på, krydr med salt, peber og citron, læg en klat smør på toppen og fold sammen, inden du hælder en sjat hvidvin ved. Fold bagepapiret til en tæt pakke - du kan eventuelt fæstne med en træklemme eller to.

Sæt pakkerne i ovnen i 10 minutter ved 225 grader uden blæs, sluk herefter og lad dem trække i 10 minutter på eftervarmen. Men, men, men: Tilberedningstiden kan variere efter fisk og ovn! Spis en salat eller din favoritkartoffel til - eksempelvis kogte aspargeskartofler, som er ristet i smør på en pande med lidt salt og peber.

Du kan også vælge at lave pakkerne et par timer inden middagen og lade dem stå på køl.

Foto: Vibeke Volder
Foto: Vibeke Volder
Foto: Vibeke Volder
Foto: Vibeke Volder
Foto: Vibeke Volder
Foto: Vibeke Volder

Opskrift: Sådan laver du torskekinder i en pose af papir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce