Her er konkurrenternes afskedssalut til fransk manager-legende


Her er konkurrenternes afskedssalut til fransk manager-legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 22 år har Arsène Wenger sat sit præg på engelsk fodbold som manager i Arsenal. Efter denne sæson er det slut. Her er rivalernes reaktion på hans beslutning om at stoppe.

1. Sir Alex Ferguson, tidligere manager i Manchester United
Foto: Russell Cheyne/Reuters

- Jeg er virkelig glad på Arsène Wengers vegne. Jeg har stor respekt for ham og det, han har gjort for Arsenal. Det er en cadeau til hans evner, professionalisme og drivkraft, at han har kunnet vie 22 år af sit liv til jobbet, han elsker. I en æra, hvor managere ofte kun overlever i en klub én eller to sæsoner, er det en bedrift at lede en klub af Arsenals størrelse i så lang tid.

2. Jose Mourinho, manager i Manchester United
Foto: Paul Ellis/AFP

Sagt forud for Wengers sidste kamp mod Manchester United på Old Trafford: - Jeg er virkelig glad på hans vegne. Jeg er ret sikker på, at vi som klub - og i særdeleshed fordi Wenger var den største rival i Sir Alex' æra - vil vise hr. Wenger den respekt, han fortjener.

3. Pep Guardiola, manager i Manchester City
Foto: Paul Ellis/AFP

- Han er en kæmpe personlighed. Premier League er, hvad den er, på grund af, hvad han har gjort. Sådanne folk er nødvendige i fodbold. Det har været en fornøjelse at konkurrere med ham.

4. Antonio Conte, manager i Chelsea
Foto: Rebecca Naden/Reuters

- Jeg mener, at vi bør hylde Arsène Wenger for den karriere, han har haft. Han og Sir Alex Ferguson er de sidste to managere, der har været så længe i én klub. 22 år i Arsenal er storslået. Som manager havde han stor indflydelse på spillet. Han forsøgte at spille flot fodbold, kreativ fodbold og offensiv fodbold. Han fortjener stor ære.

5. Jürgen Klopp, manager i Liverpool
Foto: John Sibley/Reuters

- Først og fremmest er det hans beslutning, og det må vi respektere. Det har jeg ikke noget problem med. Han er det, man kan kalde en indflydelsesrig person. Han har haft en enestående karriere og har stor personlighed. Han har været en stor spiller i en branche, hvor virkeligheden skifter fra dag til dag.

Her er konkurrenternes afskedssalut til fransk manager-legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce