Sofus Kristensen, 18, Ferritslev, og Kenneth Kristensen, 52, Ferritslev:

- Vi synes, det er et fantastisk show. I mine unge dage kunne jeg godt lide at høre The Beatles, og da min søn fik interesse for dem for fem-seks år siden, har vi dyrket dem sammen. Derfor var det oplagt at tage til denne koncert sammen, siger Kenneth.

- Jeg hører The Beatles hver eneste dag. Og det var helt vildt at høre sangene fra "Sgt. Pepper"-albummet. Sangene på det album viser, at bandet virkelig prøvede at udvikle sig og nærmest skabte en ny musikalsk stilart. Albummet er på mange måder med til at definere lyden af "The Summer of Love", siger Sofus.

Finn Pedersen, 65, Fredericia, og Hans Jørgen Jesse, 64, Fredericia

- Man har jo hørt sangene 1000 gange og kender hver en takt og tone. Derfor er det sjovt at se nogen spille det. Og jeg må virkelig tage hatten af for bandet. Jeg har selv spillet musik i det meste af mit liv, og de her gutter er noget af det bedste, jeg nogensinde har hørt. At høre sangene med et helt symfoniorkester var også en kæmpe oplevelse, som man aldrig ville kunne matche hjemme på sofaen, siger Finn Pedersen.

- Det er et virkelig godt show, fordi sangene er så tæt på originalerne. Det er en tur ned ad "Memory Lane" for en som mig, der har dyrket The Beatles, siden jeg var 10 år. Min far voksede op i Liverpool og var gode venner med Pete Best, som var bandets oprindelige trommeslager. Jeg er gode venner med hans søn i dag. Af de mange The Beatles-tributebands er det nok dette, der kommer tættest på originalen, siger Hans Jørgen Jesse.

Helle Petersen, 49, Odense, og Erik Skov, 54, Odense

- Det var et fedt show. Og for mig kom der nogle nye lag i flere af teksterne. En sang som "She's Leaving Home" har jeg aldrig rigtig været ramt af, men det blev jeg i aften. "The Fool on the Hill" havde samme effekt. Den gik lige i hjertet.

- Det var bedre, end jeg regnede med. Langt mere professionelt. Jeg anede faktisk ikke, at der ville være et stort orkester med, det var bestemt en positiv overraskelse. Det gjorde udslaget for mig at høre især nogle af sangene fra "Abbey Road"-albummet, som man kunne høre i dag, som de var tænkt, da albummet blev indspillet.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Anmeldelse: Magisk The Beatles-illusion

Anmeldelse: Magisk The Beatles-illusion