25 år og i fin form: Købmand Fleggaards Fakkelgaarden fejrer jubilæumsåret med opmærksom betjening, fremragende drikkevarer med og uden alkohol og charmerende, varm mad med få kiks.

Halvmånen slår smut i Flensborg Fjord, skuldrene falder på plads efter et par omveje på en ellers gps-guidet tur gennem novembermørket til Kollund, hvor købmand...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle

Gourmet-hotel blev brugt til sårede tyske soldater under besættelsen

Fire grunde til at gæste Fakkelgaarden

Gourmet-hotel blev brugt til sårede tyske soldater under besættelsen