Log ind

Anmeldelse: Menneskemad ved grænsen

25 år og i fin form: Købmand Fleggaards Fakkelgaarden fejrer jubilæumsåret med opmærksom betjening, fremragende drikkevarer med og uden alkohol og charmerende, varm mad med få kiks.

Halvmånen slår smut i Flensborg Fjord, skuldrene falder på plads efter et par omveje på en ellers gps-guidet tur gennem novembermørket til Kollund, hvor købmand...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle

Gourmet-hotel blev brugt til sårede tyske soldater under besættelsen

Fire grunde til at gæste Fakkelgaarden

Gourmet-hotel blev brugt til sårede tyske soldater under besættelsen

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere