De små synger


De små synger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Advokat Klaus Ewald
Tim Kildeborg Jensen/©Tim Kildeborg Jensen
Klumme. 

"Dansk Folkeparti holder dansk politik som gidsel" blev Radikale Venstres Morten Østergaard citeret for i Børsen 6. januar. Her står De Radikale "all dressed up", og så sker der ikke en dyt. Men, der er formentlig flere ulve i Vestjylland end radikale kernevælgere. Det har Østergaard bare ikke fattet. Tænk, et parti tager valgløftet alvorligt om hjemsendelser, nu vi har over 100 tusinde tredjeverdens borgere på nas? Tænk nogen overhovedet gider slås med et dysfunktionelt folketing, en dysfunktionel regering om hjemsendelser? Når man bare lissom resten af Folketinget bare kan lade taxameteret køre? Løkkes faste stab af slappe, lyserøde, radikale overløbere, det være sig Uffe Ellemanns arrogante, umulius af en søn, hovedtaleren ved Radikale Venstres årsmøde Kristian Jensen og Søren "gårdsanger" Pind, mener i hvert fald ikke det kan være borgerlig politik at stoppe milliardhullet i statskassen. Måske Tulle er blevet trådt på og taget for givet for mange gange af en flok hundehoveder, skidesprællere og socialdemokrater? Måske der ikke er mere luft i Lille Lars fra Græsted, når Tulle har haft taktstokken fremme? Måske Tulle kandiderer kraftigere og kraftigere til statsministerposten i galehuset på Slotsholmen. Så kan Pernille Vermund fortsætte med at lægge feriebilleder af sine ynder ud på sin Facebook-profil, og se hvad det rykker. Nada, nix. Ærligt, som blå vælger har jeg ventet i 57 år på en Messias, der kan skære igennem og få ting på dagsorden og rent faktisk få sat punktet fornuft på øverst oppe. Ser jeg lyset?

Nej, Østergaard, DF tager ikke nogen gidsler, men De Radikale har sammen med femtekolonnen og regeringen dygtigt forstået at holde danskerne for nar på udlændinge-området, siden isen brød op langs den jyske højderyg. Hos Radikale Venstre tror man stadig, det er en naturlov, at man kan stå af i Kastrup, sige "mig flygtning" og indlogere sig på Hilton for din og min regning. De Radikale har jo også været i kamp mod Danmark siden stiftelsen i 1905.

Østergaards slæng burde for længst have været på listen over giftudledere i det danske grundvand. Hørups og Brandes parti har på enestående vis formået at fastholde dansk politik i en spændetrøje af pladderhumanisme og tåget mangfoldighedssnak siden Schlüter-regeringen. Mislykket integration, indvandrerrelateret kriminalitet og forstyrrede kvindelige politikere, rimer på Radikale Venstres navn.

Samuelsen og hans flok er et løvspring af 1905. Og så længe Løkke-typen, ligegyldighedens rorgænger, sidder for bordenden med sine radikale tågehorn, bliver der ikke passet på Danmark - der bliver kun passet på bordherrernes pensionsopsparing. Og De Konservative mangler aldeles musklerne, nu man har deponeret sit nationale sindelag hos Juncker i EU.

Så hold fast Tulle, pres for dælen, medmindre vores BNP skal opgøres i dadler og nødder om 30 år? Og forresten, så længe de radikale smølfer kun får lov at gungre i regeringskorridorerne uden at få indflydelse, så lad dem for Guds skyld buldre. God nat og sov godt.

De små synger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce