Gør det selv: Tagkit fra Monier


Gør det selv: Tagkit fra Monier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej Kjeld - straks jeg læste din artikel vedrørende svar til hr. Gornitzka og hans Velux-vinduer, kom jeg til at tænke på Rufakit. Som gammel håndværker (66 år) har jeg jævnligt benyttet Rufakit til tætning i bygningskonstruktioner, særligt ved reparationsarbejde. Man kan læse om produktet på hjemmesiden monier.dk - under emnet "Strips".

Herudover er jeg som sædvanlig meget enig i dit svar, og jeg læser altid dine artikler som noget af det første i søndagsavisen.

Venligst Niels Ørndrup, Brønderslev

! Hej Niels - jeg har været inde på monier.dk, og de har ganske rigtigt noget tagkit (til rygning, grat etc.), omend det er lidt svært at finde frem til.

Der er nemlig ikke noget punkt, som hedder "tagkit" eller Rufakit, fordi det er gået ud af produktion - til gengæld er der noget, som de betegner "strips", og det er akkurat den samme kit bortset fra, at den ikke leveres i spande, men i aflange klodser - som altså kaldes strips.

Jeg fik fat i produktchefen, som hedder Morten. Han forklarer, at kitten er lavet af ganske små flamingo-perler, som er bundet sammen med en klæber baseret på linolie og fibre.

- For en del år siden var det et meget populært produkt, som blev brugt i stor stil, men så kom "undertagets tidsalder", og deraf fulgte krav om bedre ventilation - og i stedet for at montere en vældig masse dyre udluftningssten i taget gik man over til at ventilere rygningen - med ventilationsbånd - og så var der ikke mere brug for Rufakit, forklarer Morten og fortsætter:

- Men indimellem er der stadig brug for lidt kit - det kan være til reparation eller "i en snæver vending", når man ikke lige kan komme på en bedre løsning - og derfor kan man altså stadig købe Rufakit, men kun i form af strips.

Hvis du vil vide mere, skal du åbne hjemmesiden monier.dk - derefter trykker du på "Brochurer" og vælger punktet "Grat og rygning" - næsten nede i bunden dukker så de omtalte "strips" op.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør det selv: Tagkit fra Monier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce