Gør-det-selv-Kjeld: Olie i indkørslen


Gør-det-selv-Kjeld: Olie i indkørslen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej Kjeld - vores bil har desværre dryppet olie over vinteren i indkørslen. Hvordan kan jeg få bugt med disse genstridige pletter?

Venlig hilsen

Inge Buch Sørensen, Aalborg

! Hej Inge - allerførst siger du til dig selv, at en moderne og hårdtarbejdndee kvinde som dig sgu har fortjent en ordentlig bil: Ud til højre med den gamle potte - og så køber du en ny med dobbelt udstødning og indbygget knastaksel! Og så håber vi bare, at den kan holde på olien ...

Pletten fra den gamle møgspand fjerner du helt enkelt med kattegrus: Vent til der har været lidt tørring i luften - foråret er jo lige om hjørnet - og så drysser du kattegrus af den gode slags (fra Fur) på pletten. Med jævne mellemrum fejer du det stærkt sugende kattegrus væk og drysser et nyt lag på pletten - for hver gang vil der blive suget olie op af betonoverfladen, og når der ikke sker mere, må du leve med resultatet.

Der vil med al sandsynlighed være en mørk skjold tilbage, men den vil efter min mening være til at leve med - det er jo ingen altertavle - det er bare en indkørsel!

Men hvis du vil give los for dine renlighedsvanvittige tendenser, kan du som en sidste finish købe en flaske eller spray med motorrens - det er en kraftigt basisk væske, som opløser alt fedtstof - skrub en smule i overfladen, tør op med en klud og drys så straks kattegrus på, så væsken ikke får lov til at trænge ned i overfladen. Gentag eventuelt et par gange: Motorrens - tør straks op - og smid kattegrus på.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør-det-selv-Kjeld: Olie i indkørslen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce