Gør-det-selv-Kjeld: God, men gammel


Gør-det-selv-Kjeld: God, men gammel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg har med interesse læst "Værktøjskassen" (om små snedkerimaskiner til hobbybrug - red.). Jeg anskaffede omkring 1960 en Emco Rex tykkelseshøvl og afretter og fik lavet et bord, som den kunne stilles på - stålbord med hjul. Motoren er 380 volt, og der er ekstra klinger.

Min alder siger mig, at det er tid at afhænde den, men jeg er i tvivl om værdien - hvad gør jeg?

Venlig hilsen

K. Lykke Pedersen, Nørresundby

! Hej Pedersen - det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med - af flere årsager: Dels er maskinen gammel, og jeg kender ikke dens stand - og jeg er i øvrigt ikke ekspert i den slags.

For det andet har jeg mange andre læsere end dig, og en del af dem kunne meget let tænkes at være interesserede i at købe din høvl. Og de vil naturligvis gerne have den billigt, medens du gerne vil sælge den dyrt - det er helt naturligt, men jeg vil ikke være dommer!

Men jeg vil foreslå dig at google din maskine - ind imellem er de til salg i Gul & Gratis og Den Blå Avis, og sådan kan du jo se, hvad andre har ment, at maskinen er værd i dag.

Men jeg kan da sige så meget, at der er lidt "hype" omkring de gamle Emco-maskiner, og jeg har set eksempler på, at sælgerne mener, at de nærmest er deres vægt værd i guld. At de forlanger en masse penge, er dog ikke ensbetydende med, at de nødvendigvis får det. Der skal trods alt to til en handel.

Jeg håber, at du får en god og fair pris - et pejlemærke kunne måske være prisen for en ny kineser i samme størrelse - personligt ville jeg føle mig fristet af en gammel Emco frem for en ny kineser, hvis prisen er den samme.

Venlig hilsen

Kjeld Bjerre

Gør-det-selv-Kjeld: God, men gammel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce