Gør-det-selv-Kjeld: Aben holder katten væk


Gør-det-selv-Kjeld: Aben holder katten væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej Kjeld Bjerre - i relation til indlæggene forleden om at holde uønskede katte borte fra eksempelvis bil, grill og så videre kan jeg tilføje en metode, som er meget nemmere end at sprøjte med vand og/eller drysse kaffegrums. 

Katte holder sig nemlig væk fra områder, hvor andre "dyr" holder til. Derfor virker dette råd, som jeg selv har afprøvet med succes. 

I vores carport var "bunden" en overgang sand, og som følge deraf blev der slæbt sand op på kølerhjelmen af bilen, når vores kat hyggede sig der. 

Jeg fik det råd at sætte en bamse op på hjelmen, når jeg parkerede, så katten troede, at der allerede var optaget. Det blev lidt besværligt at sætte børnenes gamle tøjabe på og af, så jeg hængte tøjaben op i en lang strik i et af spærrene, således at når jeg parkerede bilen det samme sted, "landede" aben det rigtige sted på hjelmen. Siden kom katten aldrig i carporten, og efter kort tid kunne vi fjerne aben igen. 

Med venlig hilsen 

Konen på landet

Gitte, Aabybro 

! Hej Gitte - det er en fidus, som vi har omtalt tidligere, men det bliver den ikke dårligere af. Jeg husker, at det sidste gang handlede om et par imponerende tøj-løver, som overbeviste katten om, at den skulle finde et andet sted at slange sig. Og det burde vel ikke overraske, for hvilken kat ønsker vel at komme i klammeri med en løve? Men nu kan vi så konstatere, at aber har samme virkning - hvilket blot bekræfter min og Hunnis fælles overbevisning: Katte er s'gu ikke ret kloge ...

Nu siger jeg frisk, at det er en gammel fidus, som du bringer til torvs - til gengæld synes jeg, at tricket med at hænge tøjdyret op i en snor, så den automatisk ryger af, når du kører til bageren - og selv finder sin plads på kølerhjelmen igen, når du kommer hjem og parkerer i carporten - det er dælme godt tænkt. Jeg vil gå så vidt at sige, at det er yderst kreativt fundet på.

Jeg vil så sige, at det nok ikke gik her i huset, for det betyder jo, at hver gang du kører af sted i bilen, hænger aben tilbage og dingler i sin snor - det er jo for det første lidt brutalt, at det stakkels dyr skal hænges en gang om dagen, men dernæst ved jeg præcist, hvad der ville ske her hos os: Hunni ville IKKE sige til sig selv, at det er da synd for den lille stakkel - hun ville derimod tænke, at da ethvert tøjdyr indenfor matriklen principielt tilhører mig, så er den der abekat nu også min. At den hænger i en strik, gør det egentlig bare lidt sjovere at trække den i halen ...

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør-det-selv-Kjeld: Aben holder katten væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce