Munkebo: Omkring 270 par fødder traskede Munkebo rundt, da Munkebo Fodslaw søndag arrangerede nytårsmotion for niende gang, hvor det var muligt at bevæge sig ud på tre ruter.

Det er 100 par fødder mere, end der var med sidste år, og derfor kunne den lokale vandrerforening slå sin deltagerrekord. Blandt de mange fødder var der også mange nye mennesker, der var med. Blandt andet kom en Facebook-gruppe fra Odense, som kalder sig "Gåture med madpakker." De har fundet sammen om en interesse for at vandre i naturen i og omkring Odense og havde set, at Munkebo Fodslaw arrangerede vandringer. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.