Kerrteminde: - Dyrk yoga og støt et hjertevarmt formål, lød opfordringen i december fra indehaver af yogastudiet "Yogamohr" i Kerteminde, Sine Marie Mohr.

På lørdag donerer hun halvanden times yoga til den landsdækkende velgørenhedsevent, "Yoga for a cure," hvor deltagergebyret går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden.

Nu kan yogainstruktøren glæde sig over, at alle pladser på yogamåtterne er udsolgt. Det betyder, at festsalen på Tornøes Hotel, som har doneret salen til eventen, vil være fuld af 90 mennesker i yogastillinger. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.