Kerteminde HK's pokaleventyr


Kerteminde HK's pokaleventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan Peter Nørklit, tidligere landsholdsspiller, nu målmand for HØJ’s 1. divisionshold, stoppe KH’s skarpskytter

Håndbold: Tirsdag den 7. marts klokken 19.30 bliver der rift om tilskuerpladserne i Kertemindehallen.

Efter sejre i de to sidste runder over TPI fra 3. division og Østfyn fra Fynsserien, har Kertemindes herrer som tidligere omtalt trukket Høj /Ølstykke, der er placeret midt i 1. division. Det er 5. runde i landspokalturneringen, Santander Cup.

Høj/Ølstykke bliver en stor opgave for Kertemindes oprykningsfavoritter til 3. division. Det nye trænerpar, Rasmus og Jens Bøye har en rekordliste på 14 sejre i træk, og et 1. divisionshold er en kæmpemotivation for såvel trænerne som de godt spillende Kertemindespillere, der for næsten alles vedkommende er produktet af et flot ungdomsarbejde i Kerteminde og for enkelte spilleres vedkommende Munkebo HK.

Kerteminde er det lavest placerede hold, der er tilbage i Landspokalturneringens østdel, hold øst for Lillebælt, hvor der foruden Kerteminde kun er hold tilbage fra ligaen, 1. og 2. division, hvilket gør præstationen indtil nu, endnu større.

Publikum kan også glæde sig til gensyn med HØJ’s målmand Peter Nørklit, kendt som Danmarks reaktionshurtige landsholdsmålmand gennem flere år. Peter Nørklit slutter sin lange karriere som en af de to målmænd på et divisionshold, der gennem flere år har markeret sig som et stærkt 1. divisionshold. HØJ er et holdfællesskab mellem nordsjællandske Ølstykke og Jyllinge. (KAI)

Kerteminde HK's pokaleventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.