Pas på pengene: Tricktyve på spil i kerteminde

Kvinderne her efterlyses af Fyns Politi i forbindelse med et tricktyveri i Kerteminde. Foto: Overvågning/fyns Politi

Pas på pengene: Tricktyve på spil i kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns politi efterlyser to kvinder i forbindelse med et tricktyveri i Kerteminde.

I lørdags indfandt to kvinder sig i ”Clausens Konditori” i Kerteminde, hvor de udførte et tricktyveri over for ekspedienten i forretningen.

Kvinderne købte varer for 46 kroner, som blev betalte med 1000 kroner. I forbindelse med tilbagebetaling af byttepenge skabte kvinderne så meget forvirring, at ekspedienten først for sent opdagede, at der blev tilbagebetalt 500,- kr. for meget til kvinderne. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse

De to kvinderne har følgende signalement:

A: Udlænding, mørk i huden, 18-25 år, lav og kraftig af bygning, langt mørkt hår samlet i hestehale med markeret skilning. Iført blå/hvid stribet halvlang kjole, sort cardigan, guldfarvede sko. Medbragte sort håndtaske.

B: Udlænding, mørk i huden, 18-25 år, lav og spinkel af bygning, langt mørkt hår samlet i fletning. Iført sort kort kjole med hvid halskant, lang lys cardigan, sorte flade sko og store øreringe. Medbragte sort skuldertaske, hvorpå var monteret en sort pompom.

Tirsdag 3. juli indfandt de samme to kvinder sig tilsyneladende også i ”Guldsmed Anytime” i Algade i Roskilde. Her forøvede de igen tricktyveri, idet de distraherede personalet ved at stille spørgsmål om forskellige smykker, hvorunder de stjal et guldarmbånd til en værdi af 18.000 kroner.

Henvendelse vedr. kvinderne kan gives til Politiet på tlf.nr. 114.

Pas på pengene: Tricktyve på spil i kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce