En gaseksplosion skabte store ødelæggelser på et hus og sendte beboeren på sygehuset.

VIBY: En kraftig eksplosion ramte fredag aften klokken 17.35 en 55-årig mand på Målebakkevej ved Viby på Hindsholm, da han var i gang med at lave mad på sit gaskomfur.

Ifølge politiet var eksplosionen så kraftig, at vinduerne blev blæst ud, og husets vægge blev deformeret. Beboeren blev lettere forbrændt og måtte til ambulant behandling på sygehuset. Han kunne ikke overnatte i huset på grund af skaderne.

- Murene rykkede sig, så kraftig var eksplosionen, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Eksplosionen antændte ikke huset.

- Vi ved ikke præcist, hvordan det er sket, men der er formentlig sivet gas ud, som så er blevet antændt. Måske er der en fejl på regulatoren eller gasslangen, det skal vi have undersøgt nu, siger vagtchefen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.