Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25. Afdelingsleder Kurt Birkelund Pedersen, Jægerlunden 1, Bredbjerg, Morud, har været ansat 25 år i Brunata i Odense torsdag.

Blandt Brunatas kunder og mange andre med interesse for fordelingsmålere og varmeregnskaber er Kurt Birkelund i dag et kendt ansigt.

Trods stor daglig aktivitet på kontoret i Odense med kundebesøg rundt omkring på Fyn og deltagelse i diverse arbejdsgrupper på hovedkontoret i København, afsluttede Kurt Birkelund i 2004 diplomlederuddannelsen fra Odense Tekniske Skole, ligesom han har holdt fast i sine mange fritidsaktiviteter.

Han har således i flere år været medlem af bestyrelsen for Emmelev Vindmøllelaug og spiller fortsat badminton i både Allesø og Morud badmintonklubber.

Den øvrige fritid bruges på forbedringer og vedligeholdelse af det ældre husmandssted, hvor Kurt Birkelund bor sammen med hustruen Annette og parrets to børn.

Senest har Kurt Birkelund kastet sig over Gas-, Vand og Sanitetsmesteruddannelsen. Dette går fint i tråd med, at Brunata har vvs-autorisation og dermed kan yde en endnu bedre service ved målerudskiftninger i det fynske område.

Reception torsdag den 10 . august kl. 14-17 hos Brunata, Østerbro 16, Odense C.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce