Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 Forsøgsmedarbejder Marta Kristensen, Sandholtvej 43, Sh. Lyndelse, Broby, har torsdag været ansat i 25 år ved Aarhus Universet, Det Jordbrugs­videnskabelige Fakultet, Institut for Havebrugsproduktion, Forskningscenter Årslev. Marta Kristensen er uddannet gartner. I 25 år har hun haft ansvaret for mange forskellige forsøgsopgaver. Sortsforsøgene med grønsager har fyldt meget gennem alle årene. Hun har altid vist stor selvstændighed, og aldrig været bange for at påtage sig nye opgaver. Hun har taget mange kurser for at dygtiggøre sig, bl.a. har hun de senere år lært at lave flotte dekorationer.

Det ses når Forskningscentret får besøg udefra eller vi deltager i Forskningens Døgn og tilsvarende arrangementer. Marta Kristensen er meget hjælpsom og træder til, når nogen har brug for det.

Det seneste år har hun også tilegnet sig viden om de vilde planter i naturen i forbindelse med et nyt projekt. Hun er blevet så interesseret i naturen, at hun nu også bruger meget af sin fritid med at se på planter. Reception torsdag den 11. februar i kantinen kl. 11.30.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce