Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25. Ingeniør Arne S. Rasmussen, Faaborg, kan fejre 25 års jubilæum i COWI i dag.

Arne Rasmussen er uddannet tømrer og arbejdede blandt andet for Mellemfolkeligt Samvirke i Botswana som leder af et tømrerværksted i en fem års periode. Derefter søgte han nye udfordringer og læste til ingeniør.

I 1985 blev han akademiingeniør på Aalborg Universitetscenter og blev umiddelbart der efter ansat i COWI’s Broafdeling i Lyngby. Fra starten arbejdede han med projektering og tilsyn af mindre broer, men da Storebæltsprojektet begyndte i 80’erne, blev han involveret i projekterne et efter et. Først studier af en sænketunnelløsning, derefter løsninger til Vestbroen og endelige Østbroen. Derefter blev han en del af Technical Services under byggeriet af Storebælt Østbro. Efter Storebælt blev han involveret i Øresundsbroen.

Herefter kastede Arne S. Rasmussen sig over tilsynsopgaver inden for offshore og havne i henholdsvis Norge og Oman. Herefter kom der gang i store opgaver som tilsynsingeniør i udlandet med Naini skråstagsbroen i Indien som det første, efterfulgt af Puente Centario skråstagsbroen over Panama Canalen i Panama, Suramadu skråstagsbroen i Indonesien og nu Sitra Causeway broerne i Bahrain.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce