Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 Sygehjælper Gurli Holm, Ahornvej 9, Odense SV, har 40 års jubilæum ved Odense Universitetshospital fredag. Hun har arbejdet i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk operationsafsnit siden april 1979. Tidligere var hun sygehjælper i Anæstesi Afdeling V.

Gurli Holm har gennem sine 30 års ansættelse i Afdeling T været en stabil og engageret medarbejder, der har tålt de mange organisationsændringer i årenes løb. Hun blev ansat i en periode med mangel på sygeplejersker i operationsafsnittene, og er således oplært til både at varetage de patientrelaterede opgaver ved kirurgiske indgreb og de praktiske opgaver ved rengøring og sterilisation af instrumenter. Derfor supplerede hun også sin uddannelse med en steril teknikeruddannelse for et par år siden.

Hun har i en årrække blandt andet varetaget arbejdstidstilrettelæggelsen for sine kollegaer til såvel ledelsens som kollegernes store tilfredshed. En anden af hendes spidskompetencer er at sikre social omsorg for kollegerne. Således er det almindeligt, at Gurli Holm sikrer, at der udøves personalepleje i forhold til "hyggelige" indslag i en hektisk hverdag og til højtiderne. Her trækker hun på sine kreative evner, og hun sørger for, at personaleopholdsstuen i Afdeling T’s operation er pyntet med årstidens blomsterdekorationer.

I sin fritid har Gurli Holm dyrket blomsterbinding, hun er mormor for to børnebørn og sammen med ægtefællen Svend Ove vil hun gerne rejse. Nyeste interesse er golfen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce