Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 Anæstesisygeplejerske Else Marie Søgaard, Sanderumvej 322, Blommenslyst, har 40 års jubilæum ved Odense Universitetshospital tirsdag.

Else Søgaard blev uddannet fra Fyns Amts Sygeplejeskole i Svendborg i 1973, og efter et års ansættelse i Svendborg kom hun til Odense Universitetshospital i 1974. Siden 1979 - kun afbrudt af et år i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling T - har Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V haft den store glæde at have Else Søgaard ansat i Klinisk Anæstesi. Fra 1992 - 93 gennemførte hun videreuddannelsen ved Sygeplejerskehøjskolen i Århus på ledelseslinjen. Else Søgaard har gennem årene lagt en stor, engageret og helhjertet indsats i det at være anæstesisygeplejerske, dels i det kliniske felt og i mange år og i flere perioder som afdelingssygeplejerske i Klinisk Anæstesi.

Frem til udgangen af juli 2009 har hun været afdelingssygeplejerske i Anæstesiafsnit O/Skadestuen, men har nu valgt lederjobbet fra. Hun er en faglig dygtig og kompetent sygeplejerske med "styr på det" og blik for detaljen, og er afholdt som leder og kollega.

Fritiden bruges på familien, cykelture både i Danmark og udlandet, badminton og rejser. Her skal også nævnes en særlig udviklet sans for kogekunst og en fantastisk have, som kan gøre enhver haveejer misundelig.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce