Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 Ledende lægesekretær Annette M. Klietmann Hansen, Kastanievej 76, st.th., Odense M, har 25 års jubilæum ved Odense Universitetshospital fredag.

Hun er uddannet lægesekretær fra Tyskland, da hun først i 70’erne var bosat der. I 1977 vendte hun tilbage til Danmark og påbegyndte en uddannelse som histolaborant. Det er dog lægesekretærjobbet som blev fremtiden, og i 1985 blev hun ansat ved det daværende Odense Sygehus. De første måneder ved Epilepsiklinikken og senere samme år ved Afdeling C, hvor hun var frem til 2003. I den periode er hun koordinator og i 8 år tillidsrepræsentant for afdelingens lægesekretærer.

I 2003 blev hun ledende lægesekretær i den nyetablerede Hæmatologisk Afdeling X, og er nu leder af et velfungerende team på 16 sekretærer.

I sin fritid har hun i 15 år været en del af H.C. Andersen Paraden, hvor hun har været en af de faste holdepunkter for børn og unge. Dette arbejde har hun nu sluppet, og der er blevet plads til logearbejdet i Odd Fellow Logen og en smule motion.

Reception den 15. januar kl. 14 i afdelingens spisestue.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce