Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 Søren Aksglæde, Ellevangen 21, Haarby har været ansat i Sparekassen Faaborg Koncernen i 25 år.

Søren Aksglædes 25 år i Sparekassen Faaborg Koncernen startede i 1984 - helt præcist den 16. juli. Her tiltrådte den unge Aksglæde som elev i Sparekassen Faaborgs afdeling på Torvet i Faaborg. Efter udstået læretid på Torvet fandt han nye udfordringer som kunderådgiver i Sparekassen Faaborgs afde-ling i Korinth. Men afdelingen i Korinth kunne kun holde på ham i to år, så var det igen tid til nye udfordringer. Dem fandt Søren Aksglæde i Sparekassen Faaborgs afdeling i Assens, hvor han fungerede som rådgiver fra 1989 til 1993.

I 1993 tog Søren Aksglæde endnu et skridt op af karrierestigen i Sparekassen Faaborg Koncernen, da han blev udnævnt til filialbestyrer i Sparekassens afdeling i Haarby, der var blevet indviet få år tidligere. I 2001 tog hans karriere en helt ny drejning. Efter otte år som filialbestyrer, var det igen blevet tid til nye og anderledes udfordringer. Derfor blev bankforretningerne skiftet ud med bolighandler. Den 1. september 2001 tiltrådte Søren Aksglæde som leder af Bolig Fyns butik i Faaborg.

I 2007 rykkede han tilba-ge til hjemegnen på Vestfyn som leder af de tre Bolig Fyn-butikker i Assens, Haarby og Aarup. Men Bolig Fyn-butikken i Faaborg kom dog hurtigt tilbage under Søren Aksglædes vinger, da han ved en organisationsændring i Bolig Fyn i 2008 blev ansat som direktør for Bolig Fyn Sydvestfyn, der omfatter Bolig Fyn-butikkerne i Faaborg, Haarby og Assens.

Reception tirsdag den 18. august kl. 14-16 hos Bolig Fyn Faaborg, Torvet 6, Faaborg.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce