Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 Sygehjælper Vibeke Tornhøj Schärfe, Højbyvej 20, Odense S, har 25 års jubilæum ved Odense Universitetshospital fredag.

Hun startede i 1985 efter endt uddannelse med ½ år i afløserpuljen og blev derefter ansat på Ortopædkirurgisk Afdeling O4, hvor hun var indtil hun 1. maj 1990 blev ansat i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling T1, der i 1994 blev til Vita.

Vibeke Tornhøj Schärfe er en dygtig og pligtopfyldende sygehjælper, der arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med sine opgaver omkring de intensive patienter i Vita. Hun har det sidste halve år ønsket at være en del af personalet i den elektive enhed og fungerer godt i dette samarbejde. Hun er en stille person, der dog godt kan sige sin mening, hvis hun føler behov for det.

Vibeke Tornhøj Schärfe har altid arbejdet som aftenvagt for at tilgodese sin familie, som består af tre voksne børn og en efternøler, og for at kunne hjælpe sin mand i hans smedevirksomhed. Hun ser frem til de årlige ture med familien i campingvogn til Italien, og holder af at passe hus og have i Højby. I mange år har gymnastik også været en af hendes interesser.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce