To mand og 65 år i HK

To gange jubilæer i HK. Steen Dupunt (til venstre) med 25 år og Karl Aage Hansen med 40 år.

To mand og 65 år i HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum 40 og 25 år

Karl Aage Hansen, 61 år, og Steen Dupont, 52 år, hører ikke til dem, der skifter job bare for at få luftforandring.

De blev ansat i det daværende HK Odense i henholdsvis 1970 og 1985, og her i februar kan de altså fejre deres 40 og 25 års jubilæum.

Ganske vist havde Karl Aage Hansen, der bor Sdr. Højrupvejen 35 i Ringe, en jobmæssig "afstikker" til naboafdelingen i HK Svendborg. Jobbet var dog ikke mere tiltrækkende, end at han allerede efter et par år atter var at finde i vante omgivelser i Odense.

Karl Aage Hansen har i hele sin HK-karriere arbejdet som faglig sekretær/konsulent inden for handelsområdet - i de seneste år dog med "overlap" til hele det private område. Han er kendt for sin enorme viden på det faglige område og sin evne til at forhandle gode og kreative løsninger hjem for HK’s medlemmer. Han var 1991 -1998 tillids­repræsentant.

I sin fritid spiller Karl Aage Hansen kroket og billard. Han er desuden meget haveinteresseret og er kendt for en indbydende madpakke fyldt med hjemmedyrkede grøntsager.

Steen Dupont, der bor Bispeengen 10, Odense N, er især kendt for sit engagerede arbejde med at opbygge og vedligeholde afdelingens firma- og overenskomstkartotek. Gennem mange år var han derfor medarbejderen at gå til, når der skulle indhentes detaljerede oplysninger om medlemmernes arbejdspladser og deres klubforhold.

I dag servicerer Steen Dupont HK-medlemmer som faglig sagsbehandler på det offentlige område. En særlig kæphest er kampen for de medlemmer, der bliver uretfærdigt behandlet i ansættelsesforholdet - i særdeleshed medlemmer ansat i fleksjob.

Endelig hører han til kategorien af farverige personer med et skarpt skåret tungebånd.

Kollegerne har altid kunnet nyde godt af Steen Duponts kontante humor og hans særlige evne til at lege med sproget.

I sin fritid er han inkarneret motorcykelentusiast.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To mand og 65 år i HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce